// //

VitaePro nå med mer antioksidanter og vitamin D

VitaePro er et av Nordens mest brukte kosttilskudd, og inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen. For muskler og ledd! Anbefalt av Norsk Revmatikerforbund.


Nyhet! Mer antioksidanter og vitamin D

Fra introduksjonen av VitaePro i 2002 har antioksidanter stått sentralt. Antioksidanter bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Nye VitaePro inneholder dobbelt så mye av antioksidanten vitamin C og økt mengde av antioksidanten selen. I tillegg inneholder nye VitaePro økt mengde av vitamin D.

I 2017 fyller VitaePro 15 år! I den anledning gir vi bort en drømmereise verdt 150.000 kr til en heldig kunde. Alle aktive kunder er med i trekningen. VitaePro ble etablert i 2002 og har siden den gang blitt en naturlig del av mange nordmenns hverdag. Les mer her


Vanskelig for deg å følge Helsedirektoratets anbefalinger om kosthold? VitaePro er et skreddersydd supplement til dietten, blant annet fordi produktet inneholder en unik og allsidig kombinasjon av ingredienser som er bra for mange funksjoner i kroppen.


Ingredienser for flere funksjoner i kroppen

Kosttilskuddet VitaePro fungerer som et utmerket supplement til dietten fordi den inneholder en balansert sammensetning av vitaminer, mineraler og antioksidanter. VitaePro inneholder blant annet vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse samt bidrar til normal kollagendannelse, vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon og omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon (ved inntak av 250 mg DHA/EPA pr døgn).

Kvalitet i alle ledd

Ingrediensene i VitaePro er nøye utvalgte, rene, trygge og sporbare. VitaePro er utviklet av VitaeLab og produksjonen foregår i henhold til retningslinjene for GMP (Good Manufacturing Practice).


Prøv VitaePro til halv pris nå – bestill her


VitaePro inneholder ingredienser som er bra for flere funksjoner i kroppen.


MUSKLER: VitaePro inneholder vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon.

BRUSK: VitaePro inneholder vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse, som har betydning for bruskens normale funksjon.

IMMUNSYSTEM: VitaePro inneholder selen samt vitamin C og D som bidrar til immunsystemets normale funksjon.

HJERTE: VitaePro inneholder omega 3-fettsyrene DHA og EPA som bidrar til hjertets normale funksjon. (*ved 250 mg EPA og DHA per døgn)

REDUSERER TRETTHET: VitaePro inneholder vitamin C som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

OKSIDATIVT STRESS: VitaePro inneholder antioksidantene selen samt vitamin C og E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.